Elindult a weboldal

Kreatív ötleteléseimnek újabb formát öntve, megálmodtam ezt a weboldalt, azok számára, akik nem csak szeretik a mézet, hanem rajonganak az egyedi megjelenésű, dekoratív termékekért. A méz fogyasztása már-már életforma. Egészség, szépség, öröm forrása. Miért ne fokozhatnánk ezt olyan vizuális élménnyel, ami vidám, gyermeki, kedves és szerethető.... mint azok a szorgos kis méhek, akik nem csak meséink, de élhető világunk főszereplői.

Festőművészként sokszor éreztem már ihletést, hogy megörökítsem a méheket, ahogy a virágokon szorgoskodnak. Fotókat készítek és ezeket a képeket megfestem. Sokszor elnézem, amint férjem a méhkaptárak mellett tevékenykedik, szeretettel gondoskodva a kis szorgosok szükségleteiről. Szívesen bekapcsolódom a velük való egyéb munkálatokba is, de most legújabban, édes terméküket, a mézet szeretném szép köntösbe öltöztetni. Olyan értékes és különleges formába önteni, amilyenek ők maguk is. ...Mert megérdemlik! 

Ezért kerülnek a különleges mézeinket tartalmazó mézesüvegekre, üvegfestmények. Készül hűtőmágnes, képeslap, olajfestmény és egyéb kreatív termék, kifejezetten a méhekről. Termékeinknek így adva, sajátos megjelenést. Kaptárainknak egyediességet.